Crew

Leyla Mohamed

Naïef, jong en enthousiast. Een echte millennial die gelooft dat ze de wereld kan veranderen. Maar ze is gelukkig niet de enige. Pas op 22 jarige leeftijd haalde ze haar zwemdiploma en proefde ze voor het eerst haring. Deze inburgeringscursus kwam een beetje aan de late kant, maar inmiddels is ze een écht geïntegreerde Soma. Toegepast psycholoog van beroep, woonachtig in Nijmegen en zit vaak met haar neus in de boeken. Het liefst gaat ze elke winter skiën -lees: knieën breken- en kan ze niet wachten om haar toekomstige kinderen te leren schaatsen.

Ouafae NasriNog zo één.. Een echte millennial die gelooft dat ze de wereld kan veranderen. Ook is het nog steeds haar droom om de Nobelprijs voor de Vrede te winnen. Ooit maakte ze een fantastisch trofee die ze aan zichzelf overhandigde. Aan gevoel voor humor ontbreekt het haar in ieder geval niet. Ze rent van de ene naar de andere afspraak en maakt graag tijd voor de mensen om haar heen; een echt mensenmens. Ondertussen de hele dag door aan het eten, maar gelukkig ook sportief. Maatschappelijk werkster en gekenmerkt door een alles-komt-goed mentaliteit. Niets is te groot of onmogelijk.

Bouchra El Haddad

In het jaar dat Neil Papworth het eerste sms-berichtje ooit verstuurde, werd Bouchra geboren (dit is gegoogled). Ze groeit op als jongste lid van een groot gezin en haar broers zouden haar beschrijven als een verwend nest. Bouchra zal je niet veel in de keuken vinden, behalve om eten te zoeken. Voor goed eten zou ze vele kilometers kunnen rijden. Na een dagje rondslenteren in Nederland is ze blij om thuis te komen. Een echt Arnhemse meisje. Haar passie voor kinderen en onderwijs is aanstekelijk. Bij leerlingen ook wel bekend als strenge juf Bo.

Safora El Boughari

Een optimist in hart en nieren, bescheiden en te serieus voor haar leeftijd. Als jongste lid van de Worldchangers crew helpt ze de rest om realistische doelen te stellen. Haar kritische blik houdt de dromers scherp. Ze studeert Gezondheidszorgpsychologie, doet alsof ze op masterchef-niveau kan koken en is expert in het overleven van onmogelijke planningen. Waarom deadlines op vage tijden zoals 02.45 uur zijn? Zodat Safora dan om 02.44 uur haar werk nog netjes kan inleveren. Ze doet alsof ze alles op een rijtje heeft, maar serieus, schijn bedriegt. Voetballen vindt ze heel leuk, maar als ze eenmaal de bal aan haar voeten krijgt weet ze er geen raad mee.