WorldChanger worden?

• Vrijwilliger
    Wil je je handen uit de mouwen steken en houd je van aanpakken? Dan ben je een aanwinst voor de crew! Neem dan contact met ons op om erachter te komen hoe je kan helpen tijdens het volgende WorldChangersproject of evenement.

• Donateur
    Ook jij kunt de wereld verbeteren door simpelweg te doneren. Dat kan op twee manieren:
    • Maak eenmalig een bedrag over via NL32ABNA 0254 386849 t.a.v. Stichting WorldChangers.
    • Word structurele donateur. Je ontvangt dan maandelijks een mailtje met een link naar de betaalomgeving.
  • Sponsor
    Ben jij een ondernemer of wil je jouw netwerk inzetten om de wereld te verbeteren? Denk hierbij aan het doneren van goederen en/of diensten. Heb je ideeën of wil je even brainstormen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.